Våra tjänster

Säkerställer en effektiv och framgångsrik rekrytering för att ge
din organisation en konkurrensfördel.

Vad våra kunder tycker om oss

Ett axplock av våra kunders åsikter om oss

 • SUN MASKIN

  “Vi valde att samarbeta med LiNCK för att de är lyhörda och har ett personligt sätt att närma sig både uppdragsgivare och kandidater. Korta kommunikationsvägar i processen och ständiga uppdateringar. Jag uppskattar också uppföljningen efter processen är klar. Jag rekommenderar LiNCK som samarbetspartner vid rekrytering till andra som har behovet. Vi har också valt att använda LiNCK för att ta tempen på hur befintlig personal mår. Genom att använda Winningtemp och att få den personliga feedbacken från LiNCK ger mig som VD verktyg att tidigt se om arbetsmiljön behöver förbättras.”

 • Visit Värmland

  “Vi har upplevt samarbetet med LiNCK under hela processen som superbra! Vi hade inte kunnat önska oss något mer, kontinuerlig uppföljning och information. Vi skulle absolut rekommendera LiNCK till andra företag som söker rekryterings- och kompetensutvecklingstjänster. Vi har känt oss otroligt trygga med LiNCK och upplevt att ni vill det bästa både för oss som verksamhet som skulle rekrytera och även för de sökande. Proffsigt rakt igenom!”

 • Hexpol

  “Vi samarbetar med Linck för att vi vet att såväl process som resultat håller hög kvalitet. För oss är det viktigt att vår rekryteringspartner speglar oss som arbetsgivare genom ett trevligt och professionellt bemötande av kandidater – det gör Linck! Vi rekommenderar Linck till alla som söker en seriös och kvalitetsmedveten rekryteringspartner!”

 • Askk

  “Vi valde att samarbeta med LiNCK för att de har kompetens och erfarenhet av Norge. Vi har blivit positivt överraskade. De kan mycket mer än bara rekrytering och är idag en viktig sparringspartner i vår tillväxt.Bästa rekryteringsfirman jag har jobbat med. Alltid intresserade av att få till en bra process för alla inblandade. Duktiga på kommunikation i alla led.”

 • Rydahls

  “Vi valde att samarbeta med LiNCK när vi sökte efter en ny medarbetare eftersom vi fick rekommendationer från ett annat företag att testa LiNCK. Vi har upplevt samarbetet med LiNCK under hela processen som mycket positivt. LiNCK har varit lyhörda för våra önskemål, haft en ambition att lära känna oss och varit öppna i dialogen. Detta har gjort att träffsäkerheten blivit hög i rekryteringarna. Vi skulle definitivt kunna rekommendera LiNCK när det gäller rekryteringstjänster. Vi upplever LiNCK som snabba, proffsiga och träffsäkra! Vi kan varmt rekommendera LiNCK då de alltid lyckas hitta lämpliga kandidater i olika rekryteringsuppdrag.”