CTA Image

Konsultuthyrning

Section

Vi har ett stort nätverk av konsulter med senior kompetens bestående av ingenjörer, ekonomer och HR- specialister redo att stötta er organisation, både för längre och mer tillfälliga behov.

Hyra in konsulter genom LiNCK

På Linck förstår vi vikten av att ha rätt kompetens på rätt plats, och därför erbjuder vi konsultuthyrning med fokus på senior expertis. Vårt erbjudande riktar sig till framåtblickande företag, ofta teknikbolag eller företag med tekniskt krävande uppdrag.

Senior Expertis inom olika branscher

Vi har en omfattande databas av högkvalificerade konsulter med lång erfarenhet inom sina respektive fält. Våra specialområden inkluderar:

- Ingenjörer: Vi tillhandahåller erfarna ingenjörer som kan bidra med sin tekniska expertis för att driva era projekt framåt. Projektledare, konstruktörer, processingenjörer och hållbarhetsingenjörer är ett axplock av den typ av roller som kan hyras in via oss.

- Ekonomer: Våra ekonomiexperter kan hjälpa till med allt från finansiell analys till strategisk planering för att maximera er affärsverksamhet. Vi har konsulter inom allt från financial controlling till ekonomissastenter.

- HR- specialister: Våra HR- specialister kan hjälpa till med allt från coachande samtal och employer branding till personalhandbok och lönekartläggning.Vi kan erbjuda allt från mer strategisk kompetens till det mest operativa.

Hur fungerar hyrköp av kompetens?

Vår modell för konsultuthyrning är utformad för att vara så effektiv och hållbar som möjligt. Ni hyr in kompetensen, antingen med syfte att täcka upp ett kortsiktigt behov i verksamheten eller med målet att den ska övergå i en tillsvidareanställning. Processen inleds med en noggrann analys av era behov, varefter vi identifierar och presenterar kandidater som inte bara passar in i er organisation utan också bidrar med värdefull kompetens på lång sikt. Vi ser till att onboardingen av vår konsult i ert team är smidig och effektiv för båda parter.

Långsiktigt Hållbar Lösning

På Linck strävar vi alltid efter att våra konsultlösningar ska vara långsiktiga. Vi förstår vikten av att investera i relationer som ger ömsesidig tillväxt och utveckling. Genom att välja Linck som er partner för konsultuthyrning får ni tillgång till en resurs som inte bara tillför omedelbar expertis utan även bidrar till er organisation över tid.

Section

Varför välja LiNCK för ert behov av kompetens?

Er framgång är beroende av rätt team, vi är experter på att hitta dem.

Skräddarsydda lösningar

Vi förstår att varje företag är unikt. Därför skapar vi skräddarsydda strategier som reflekterar ditt företags specifika behov och vision, snarare än att erbjuda en "one-size-fits-all" lösning.

Personligt engagemang

Hos LiNCK är du inte bara en kund, du är en partner. Vi investerar tid för att verkligen förstå din verksamhet och dess utmaningar, vilket säkerställer att vi kan erbjuda de mest effektiva lösningarna för ditt företag.

Hållbarhet

I dagens konkurrenskraftiga marknad är det viktigt att inte bara hitta rätt talanger, utan även att utveckla och behålla dem. Vi sätter prestige i rekryteringar som är hållbara över tid.